KAYA IS BEVALLEN VAN 8 PRACHTIGE PUPS

Op 7 februari is Kaya bevallen van 8 prachtige en gezonde puppy’s. Kaya heeft een natuurlijke bevalling gehad in het bijzijn van de dierenarts, alles verliep goed. Het nestje bestaat uit 4 teefjes en 4 reutjes, een eerlijke verdeling. Het is een zeer kleurrijk nestje, elke pup heeft zijn eigen unieke kleur qua vacht.

Kaya - all puppies

DE BEVALLING

7 Februari 2019 om 11:00 uur zou Kaya een keizersnede krijgen, maar de bevalling verliep uiteindelijk anders dan gepland. Onderweg naar de dierenarts braken Kaya haar vliezen en begon ze aan een natuurlijke bevalling. Voor de deur van de dierenarts is Kaya in de auto bevallen van haar eerste pup, gelukkig verliep dit goed en was de pup gezond. Vervolgens heeft Kaya een natuurlijke bevalling gedaan bij de dierenarts, ze deed het geweldig. Om 15:50 uur waren alle acht puppy’s gezond ter wereld gebracht. Natuurlijk was Kaya uitgeput, maar ze had nog genoeg energie om haar pups goed te verzorgen en beschermen.

THUIS

Eenmaal thuis pakte Kaya alles direct goed op voor haar eerste nestje. Ze bleef in de buurt van haar puppy’s, gaf zelf voeding en deed haar best om het nest en haar pups schoon te houden, een zeer goede moederhond. Kaya zelf was natuurlijk flink wat afgevallen na de bevalling, maar dat trok gelukkig snel bij na haar te verwennen met lekker eten. Naarmate er wat dagen verstreken zijn, werd Kaya steeds meer de oude. Ze gaat graag naar buiten en zit af en toe op haar favoriete plekje bij het voorraam. Wanneer haar puppy’s haar roepen, staat ze direct paraat om ze te verzorgen.

PUPPY FOTO’S

Deel op social media