Project omschrijving

ACHT PUPPY’S

Op 7 februari is Kaya bevallen van 8 prachtige en gezonde puppy’s. Kaya heeft een natuurlijke bevalling gehad in het bijzijn van de dierenarts, alles verliep goed. Het nestje bestaat uit 4 teefjes en 4 reutjes, een eerlijke verdeling. Het is een zeer kleurrijk nestje, elke pup heeft zijn eigen unieke kleur qua vacht.

Kaya - all puppies

DE DEKCOMBINATIE

Kaya van The Dutch Generation en de prachtige NoNonsense Diesel hebben acht puppy’s gekregen. Voor ons een perfecte combinatie van twee American Bullies die passen binnen ons ideaalbeeld. Na verschillende gezondheidstesten te hebben uitgevoerd en het DNA hebben vastgesteld voor beide honden, is Kaya in december 2018 gedekt met Diesel.

FOTO’S VAN DE PUPS

NONONSENSE DIESEL

NoNonsense Diesel, een prachtige zwart/wit gespierde en zelfverzekerde American Bully reu. Diesel valt direct op wanneer hij aankomt lopen. Lichtvoetig, vol zelfvertrouwen en een bepaalde arrogantie ‘van hier ben ik’. Het is een American Bully met temperament, zoals dat hoort bij dit hondenras.

De eigenaar van Diesel is Luca van Mourik. Luca is opgegroeid in de hondenwereld en heeft veel kennis over honden. Op dit moment is Diesel zijn enige hond en maatje. Diesel groeit in huis op bij Luca, zijn ouders, zijn zusjes en een Franse Bulldog.

KAYA

Kaya is onze eerste American Bully, waardoor we eigenlijk al snel verliefd zijn geworden op het hondenras. Ze is een American Bully Classic, een wat smallere bouw maar zeer gespierd. Haar vacht heeft een mooie lilac tricolor kleur met een unieke tekening. Net als Diesel loopt Kaya zeer lichtvoetig en heeft ze veel energie. Het is een intelligente Bully en houdt van een uitdaging.

Kaya groeit in huis op bij The Dutch Generation. Ze is graag onder de mensen, maar kan zichzelf ook prima vermaken. Kaya is opgegroeid met vijf honden van verschillende rassen en met veel mensen en kinderen over de vloer. Zo is Kaya ook gek op kinderen en houdt ze enorm van kroelen, een echte ‘familie hond’.

Meer over Kaya

INTERESSE OF VRAGEN?

Heb je interesse in een pup van onze uitzonderlijke combinatie van deze twee prachtige American Bullies? Neem dan gerust al contact met ons op.